Nu är det den allra mörkaste av tider, dagen är som kortast på fredag den 21/12. Då är det vintersolstånd och då går vi mot ljusare tider igen.
I förra veckan var det flera ljusfenomen, så kallade Halos på himlen. Den som var i Borlänge var den första av sitt slag någonsin. Se mer på SMHI.se där har många människor laddat upp sina bilder. Min känsla när jag såg det magnifika var, wow, det händer verkligen något nu!

Jag har varit andlig sökare i hela mitt liv och jag har många gånger hört och läst att ”ljuset ska komma från Norr”. Jag vet inte om det är detta som avses, men känslan är väldigt mäktig!

På fredag har vi som sagt årets kortaste dag och sen vänder det, äntligen, säger jag som älskar den ljusa årstiden. Men vi får vintermysa lite till innan våren knackar på dörren.

På lördag den 22/12 har vi fullmåne i kl: 18:50 i Kräftans tecken. Kräftan står för vårt hem och vår familj. Kanske är det någon som blir fullbordat för dig inom det området nu? När det gäller fullmåne så kan man alltid fundera på om det var något man startade 6 mån tidigare när det var nymåne i Kräftan.

När det är fullmåne är det en väldigt bra tid för oss att gå igenom i våra liv vad vi önskar släppa taget om. Vad känner vi att vi är färdiga med? Beroende på var du har din ascendent så ser man även i vilket livsområde det kan förväntas ske. Du kan titta på astro.com och knappa in dina uppgifter och se var du har Kräftens tecken. Sen kan du enkelt googla vilket livsområde varje astrologiskt hus står för.
Om du är intresserad av astrologi så kan du gärna gå den e-kurs som jag och tidningen Nära gjort tillsammans. Det är underbart att kunna följa sitt liv framåt och se hur våra horoskop verkligen vittnar om det som händer i våra liv.

Länk till e-kurs finns här: http://www.tidningennara.se/kurs/ När vi lärt oss alla stjärntecken, planeter och hus så får vi mycket större förståelse för vilka vi är. Det är som att kunna tolka en skattkarta.

Jag önskar er vackra dagar,

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This