Midnatt på balkongen i Florida!

Det är så ljummet och mörkt, solen gick ner för några timmar sen. Jag har bruset från havet, bilarna, alla fläktar på hotellen och flygplanen som ständigt lyfter och landar i Miami och Fort Lauderdale.
Det är kväll men inte så sent, klockan är bara halv tio. Efter en lång dag på stranden känns det underbart att sitta nyduschad, på en solstol på balkongen och reflektera över livet och denna fantastiska resa.
Jag har varit på resande fot i elva dagar nu. Först var jag och mina vänner i Miami i ett par dagar. Därefter har vi varit på en fantastisk kryssning i Västindien, med lata dagar på olika öar och lyxig tillvaro på fartyget. Nu är vi tillbaks i Florida för en veckas sol och bad.
Denna kryssning och resa är väldigt speciell för mig. Det är en stor dröm som går i uppfyllelse för med på kryssningen var Esther Hicks och Abraham. Så under många timmar har ni lyssnat på och varit i energierna av Abraham.

I många, många år har jag drömt och längtat efter denna resa utan att riktigt tagit tag i det. Men i somras ringde en av mina kunder, som har varit kund hos mig i så många år så vi har blivit vänner och frågade om vi skulle åka på The Vortex Caribbean Cruise tillsammans. Där satt den! Ja, så lätt det var att tacka ja då. Så vi bokade, jag och min vän Anneli. Vi hade aldrig träffats så vi hade en blinddate i höstas inför vår resa. Under tiden blev två goa tjejer till intresserade så Annki och Anki är också med.

Det är en härlig känsla när drömmar går i uppfyllelse! När vi skapar det vi drömmer om och bara låter det ske! Precis just så.
Ni som har följt mig på min blogg här på Nära vet säkert att det var just med attraktionslagen och tankens kraft som denna karriär startade? Jag har alltid känt till attraktionslagen, fråga mig inte hur, men så har det varit. Jag har föreläst och haft kurser oändligt många gånger om hur vi själva är medskapare till våra liv.
Jag har använt mig medvetet av denna visdom, av denna universella lag, gång på gång i mitt liv, i en mängd olika sammanhang och  allt har alltid skapats för mig. Vilket jag är oändligt tacksam för.

Det är egentligen så oerhört enkelt. Att vara i samklang med sitt högre jag, att eftersträva expansion och flöde och att alltid vara medveten om att vi själva är medskapare till vår egen framtid.
Om man nu ska säga att något är svårt, så är det helt enkelt att vi aldrig lärt oss hur lätt det är, för vi har lärt oss att livet är en kamp, i brist, rädsla och tungsinne. Dessutom har vi jantelagen som ständigt håller oss tillbaks!
Genom att vi lever i medvetenhet i varje val så förändras våra liv, steg för steg. Det blir lite bättre för varje dag. Det kanske inte finns någon quick-fix men ett steg i taget räcker väldigt väl! Vi kan alla, ingen är bättre än någon annan, för livet var inte menat att vara en tävlning heller. Vi kan alla lära oss att använda oss av Universums lagar. Överflödet i Universum är till för oss alla, så det är upp till oss att lära oss att ta emot.

Jag önskar er en underbar påskvecka!

Ljus oh kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This