Hej på er!

Jag hoppas att sommaren varit och är helt magisk och att du fått många härliga dagar i värmen, med nära och kära! Sommaren är en tid då vi lätt känner frihet och inspiration. Kvällarna är långa, semestern gör att vi får uppleva lite tidlöshet <3

Vi kan bevara dessa känslor och använda oss av denna inspiration för att skapa och leva våra drömmar. Vi kan vara kvar i dessa underbara höga frekvenser och låta glädjen guida oss framåt.

Som ni vet så har jag använt mig av attraktionslagen och tankens kraft för att skapa och leva mina drömmar genom livet. Min absolut största glädje är att jag kunnat inspirera och guida 1000-tals människor och nå sina drömmar genom åren! Den glädje och tacksamhet är min motivation att fortsätta mitt arbete med attraktionslagen år efter år!

Nu drar mina kurser i gång, både via webb och live. Jag har gjort ett nyhetsbrev där du kan läsa om allt som är på gång, du kan läsa mitt nyhetsbrev här:  

Bland annat startar jag min webbkurs Lev i framgång! Jag håller en underbar inspirationshelg på vackra Arken Spa i Göteborg och en på mysiga Änglahus i Höör. Därefter håller jag två kurser i Grekland! Under hösten ger jag mig ut på turné igen, denna gång blir det: Lär dig använda tankens kraft och attraktionslagen! Passa på jag erbjuder “early-bird” pris till och med 31/8! Du når alla länkar via mitt nyhetsbrev, klicka på “du kan läsa mitt nyhetsbrev här”

Vill du också ta del av mina nyheter, event och erbjudanden? Skriv då gärna in att du vill ha mitt nyhetsbrev på min nya hemsida: www.helena-magdalena.se  

Jag önskar dig fortsatt underbara dagar, njut av sommaren, livet och magin!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This