Jupiter, planeten som är Zeus, Guden över alla Gudar, Jupiter är Gurun, Jupiter är lyckoplaneten och han symboliserar vårt högre medvetande och får oss att drömma stora drömmar, expandera och vara väldigt positiva!
Denna gång går han in i sitt eget tecken – Skytten! Så stort grattis alla Skyttar, er egen härskarplanet har kommit åter efter 12 år, då han vandrat runt i Zodiaken!

Jupiter styr våra 12-års cykler och han befinner sig i ett tecken i cirka ett år. När han går in i vårt tecken startar en ny 12-års era i våra liv. Det bidrar med att vi växer och utvecklas, med känslan av att vi vill att allt ska expandera och växa!

Skytten detta år är det eran tur! Nu står ett år med positivt växande på tur. Använd detta år till att drömma stora drömmar, utvecklas och låt det ske inifrån din innersta kärna. Förverkliga det som verkligen är du och gör det där du länge drömt om att göra!

Under 2018 har vi haft mycket jord och vatten influenser med Jupiter i Skorpionen, Saturnus och Pluto i Stenbocken, Uranus i Väduren och Oxen och Neptunus i Fiskarna. Så det är välkomnande med en av de stora planeterna i ett eld-tecken. Det ger fina aspekter även för Väduren och Lejonet, de övriga eld-tecknen och en släng av positiv energi ges även till Luft-tecknen; Vågen, Vattumannen och Tvillingarna.

Vill du lära dig mer om astrologi så gå gärna min och Näras e-kurs i astrologi! Följ länk här: https://app.coursio.com/store/nara/laer-dig-astrologi-grundkurs

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This