Det känns nästans som en Gudomlig tillfällighet att exakt på dagen, 10 år efter att jag för första gången reste till min fina vän Sofia i Aten för att hitta mig själv, så föreläser jag för första gången om allt det magiska som hänt sedan den dagen jag för första gången landade i Aten!
På något sätt så är det så förutbestämt! Mitt Dharma i mitt horoskop är att komma till Delfi men det hade jag inte en aning om första gången jag reste dit, jag bara visste att jag skulle resa dit för att hitta mig själv! Detta var 2008!

Redan 14 år tidigare, 1994, reste min fina vän Sofia till Aten för att vara au-pair. Vi visste redan då att hon inte skulle återvända på länge, länge… Många gånger väntade Sofia på att jag bara skulle stå där i dörren i Aten. Det var en självklarhet att jag skulle dyka upp!
2008 kände jag en så stark längtan att resa till Sofia och Aten för att hitta mig själv. Vi pratade, skrattade och hade en underbar vecka! Första gången jag skulle upp till Akropolis så blev det minsann åkandes i ett leksakståg, alla sätt går bra! Den veckan kom att förändra mitt liv och jag åkte hem och började förändra – allt!

Sedan tog det några år innan jag “blev kallad till Aten” av en spirituell guide som visade sig för min fina vän Helen under en av våra mediala utbildningar. Han dök upp och sa “vi är så tacksamma att du kommer till Aten”: Lydig som jag är så åkte jag hem, ringde Sofia och packade väskorna, tog med en av mina döttrar och reste till Aten!
Den resan skulle verkligen komma att förändra mitt liv! För väl i Aten fick jag ett “budskap” om att jag skulle ta med människor till Aten och “initiera/aktivera” dem i de höga energierna i Aten. Jag förstod inte så mycket just då, men allt skulle visa sig genom en magisk synkronicitet! Allt skulle skapas på ett Gudomligt sätt och det är nu tredje året vi håller kurser tillsammans i Aten och Grekland. Vi har fått uppleva så mycket! Spännande magiska möten, Blue ray strålar som strålar ner över havet, nya platser, ställen och möten varenda gång jag och Sofia möts i Aten!
Detta är bara början! Nu ska jag föreläsa om detta för första gången på Harmoni Expo mässan i Solna nästa vecka! Det känns fint och spännande att få dela med mig av dessa 10 årens inverkan på mitt liv – genom resorna i mystikens fotspår i Grekland!

Som “Abraham” säger: Det är inte magi – det är normalt!

Varmt välkomna!
Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This