Under denna vår har vi haft Venus retrograd (baklänges) i Väduren. Detta skedde i mars och april.
Det innebar för oss alla att vi kom i kontakt med vårt högre jag. Som att vi alla fick gå in i oss själva och möta våra autentiska jag och verkligen integreras med vårt högre jag.
Det har varit en spännande resa på många olika sätt. Många har dessutom varit helt omedvetna om att detta har skett.
Många av er har kontaktat mig för vägledning under denna tid och det kan kännas som att vi tappat fokus på vilka vi är och vart vi är på väg. För vi är inte längre de vi var. Vi har kanske inte längre samma utbyte av människor omkring oss, våra arbeten och våra liv. Det är förändringarnas tid. Vi har förändrats i djupet av oss själva. Många relationer har tagit slut, många vänskapsband har släppts och många har även lämnat sina arbeten.
Detta sker för att vi ska kunna leva sannare som de vi är. För att vi skapats på nytt och för att vi löser upp gamla karmiska band. Vi är helt enkelt färdiga. Vi kan säga tack och släppa detta bakom oss i kärlek.
Vi inväntar nu våra energifamiljer, våra själsfränder och det nya som är på väg in i våra liv.

När vi dessutom haft fullt hus i Väduren, i elementet eld så är det hög fart och energi. När de stora planeterna möts på himlen så kan det kännas som en mycket kaotisk tid, framförallt för oss som är födda i de kardinala tecknen; Vädur, Kräfta, Våg och Stenbock, vi har påverkats starkast.
Många upplever som att luftslott sprängs och plötsligt förloras värdet av det vi haft omkring oss.

Då ska vi, i acceptans och tillit, släppa taget och blicka framåt med tillförsikt. Det nya livet skapas nu och ju mer vi kan vara medvetna om våra drömmar och mål desto bättre.
Uppmärksamma vilka människor som kommer in i ditt liv, det kan vara själsfränder som du levt med i liv efter liv. Dessa relationer är som balsam för själen och de gynnar vår utveckling på alla plan. Det kan vara kärleksrelationer, vänskapsrelationer, arbetsrelationer och allt annat. Nya människor kommer i vår väg och livet blir lättare att leva igen.

Om du just nu känner att du vet vem du är, så var trygg i det, det kommer visa sig.

Jag önskar er alla en underbar midsommar!

Njut av livet och av varandra.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This