Oraklet i Delfi!

Det är tidig morgon i Aten, jag dricker morgonkaffe i sängen och gläds åt att det i dag är dagen vi ska resa till Delfi.

Vi har kurs här i Aten denna vecka min vän Sofia och jag. Sofia har bott här i Aten i många år.

Vi har blivit en underbar grupp på denna kurs, med människor ifrån olika delar av Sverige, Oslo och Mallorca.

I förrgår var vi på The Ancient Mysteryschool och gjorde aktivering/initiering i Plutoniums grotta. Det var många starka känslor som kom när vi kom fram till Eleusis. Jag blir alltid överväldigad av platsen och jag är så nära mina känslor och tårar där och flera delade den upplevelsen. Senare samma kväll hade vi meditation på stranden i fullmånens sken.

I går hade vi ledig dag på stranden och fick möjlighet att smälta alla intryck av allt som sker för oss här nere i dessa höga frekvenser.

i dag ska vi resa upp till vackra Delfi.

Delfi ligger vackert uppe i bergen så vi kommer åka buss i några timmar för att ta oss dit.

I Delfi ligger ett av Apollos tempel, han är ljusets Gud. Han är även den grekiska Gud som är förknippad med spådomskonsten och han är även musikens beskyddare. I hans tempel i Delfi satt det under 1200 år ”pythia” orakel, som förutsåg framtiden för kungar och andra mäktiga människor. Pythia var unga flickor som satt inne i templet och som prästerna förmedlade frågorna till. Det var sannerligen annorlunda för 2500 år sen.

I Delfi ligger även ett av alla tempel som byggts till Atena, det i Delfi är runt och ligger så vackert på bergssluttningen, det blir fint att promenera runt i dessa energier och fyllas av ljus och visdom!

 

Jag ska passa på att fråga oraklen i dag och se om jag får kontakt när vi kommer fram. Jag är nyfiken på hur de närmaste åren kommer se ut för oss alla

Jag önskar er en underbar dag.

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This