Högre medvetande!

Fler och fler böcker kommer nu om vårt egentlige ursprung, om vilka vi är, vi människor här på jorden. Gammal visdom kommer åter i ljuset och kanske är det svårt att förstå vilka vi är om vi inte förstår vårt ursprung? Jag vet inte, men för mig har det alltid varit viktigt att förstå. Jag har studerat astrologi, psykologi och andlighet med mera i hela mitt liv. Allt för att försöka förstå vilka vi människor är och varför. Filosofi betyder kärleken till visdom, visst är det vackert?

Många är de religioner, trossamfund, urbefolkningar, folkslag som försökt hitta sanningar och skaparberättelser genom tusentals år. Det finns många olika sanningar och dessa sanningar har likheter med varandra, i skaparberättelser och sättet att se på människor och gudar. Det är väldigt spännande att ta del av denna gamla och nya visdom, eller dessa filosofier om man vill kalla det för det. Varje religion har sitt sätt att förklara hur vi människor skapades. Var och en är fri att söka sin egen sanning genom all den förvanskade sanning som alltid försökts att göras till människans sanning.

Det är många människor som besitter förmågan att kanalisera, många böcker skrivs genom kanalisering. Det innebär helt enkelt att man sätter sig och skriver och ord för ord formas det som ska kanaliseras. Det finns en mängd böcker med kanaliserad information, allt ifrån uppstigna mästare, entiteter, andevärlden och annat. Det är mycket spännande att få ta del av all den information som nu kommer till oss via olika författare. Även mina båda böcker är kanaliserade, det är som att jag bara behöver sätta mig, gå ner i känslan av att förmedla och så kommer skrivandet igång. Det är som att jag inte behöver tänka utan ord för ord skapas det som ska förmedlas till mina läsare. Jag har haft en period som jag har läst, sökt information om svunna tider och fått allt fler pusselbitar att falla på plats i vilka vi själar är som är på jorden nu. Det är som att jag själv längtat efter att uppgradera mig, få högre visdom och arbeta i högre dimensioner. Så därav har jag inte bloggat lika frekvent som tidigare. Men det kommer mer och mer som jag nu vill dela med mig av igen. Många av de böcker och författare som var aktuella på 80- och 90-talet kommer nu, återigen, ut i våra andliga affärer och det är underbart att få ta del av dessa igen. Gryningens Budbärare, Många liv, många mästare, Att leva i ljuset, A course in miracles är bara några av dessa underbara böcker som kommit i ljuset igen! Läs dom gärna, de öppnar upp!

Det var mina reflektioner för i kväll! Jag önskar er en underbar helg!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This