Napoleon Hill, författare till Think & Grow Rich som kom för närmare 100 år sedan och har sålt i miljontals exemplar skriver det i sin bok. I varje kapitel avslöjar sig hemligheten men inte genom det som står i orden utan genom det som står mellan raderna. I själva kraften av att väcka upp din egen brinnande passion kan du lyckas! Många som har läst Think & Grow Rich har lyckats men många lyckades inte alls. Så man kan konstatera att det räcker inte med att läsa en bok.

Detta funderade Jerry Hicks på då han såg att inte alla lyckades, även att man fått nycklarna. Han ställde frågorna till Universum, mycket genom hans fru Esther Hicks och det resulterade i ett arbete som varat sen tidigt 80-tal då de rest runt och undervisat genom kanalisering av Abraham. Be så ska du få var deras första bok och många har lyckats väl som följt deras undervisning.

Bob Proctor, en annan framstående person, som var elev hos Napoleon Hill pratar också om det på sina inspelningar att kom ihåg law of attraction är en Universell lag, en spirituell kraft. Om vi inte förstår det som ligger i grund till attraktionslagen så kommer vi heller inte lyckas.

Vi kan gå hur många kurser som helst, läsa hur många böcker som helst om attraktionslagen och ändå undra vad det är som får oss att inte lyckas.

Det jag verkligen vill trycka på här är. Universum består av energier och frekvenser och vi är utrustade med ett känslomässigt system som gör att vi kommunicerar genom vår vibration med Universum. Alltså, inte med tankar och ord! Många använder sig av attraktionslagen på ett mentalt plan, för att det heter ju tankens kraft? Ja, det heter tankens kraft, men sanningen är att du behöver lära dig i grunden hur du kommunicerar genom känslomässig vibration, inget annat!

När din känslomässiga vibration har kommit i kontakt med Universum på ett plan av hög frekvens då kommer ditt liv bara bli bättre och bättre. Men om du är på en låg känslomässig vibrationsfrekvens så kommer du fortsätta attrahera det som håller dig kvar på en låg känslomässig frekvens.
Lagen om attraktion är Universums mäktigaste naturlag, lär dig den på ett vist sätt så kan du verkligen skapa momentum i ditt liv

Affirmationer, ja de kan vara bra, men om de inte matchar din känslomässiga vibration så kommer du inte känna det du uttrycker!

Genom att vi verkligen lär oss att bemästra attraktionslagen till fullo så finns det inget vi inte kan vara, få eller skapa. Det är lag!

Jag har använt mig av attraktionslagen, mer eller mindre medvetet i 25 år. För några år sedan bestämde jag mig att jag åter skulle använda lagen om attraktion för att bygga upp en ny karriär. Jag hade en oerhört brinnande passion för att sprida budskapet om attraktionslagen. Jag var oerhört strukturerad och jag hade mina övningar som jag gjorde vareviga dag. På lite mer än ett halvår hade jag nått ut till över en miljon människor! Det är helt otroligt, på bara några månader så ringde självaste Svt och ville komma hem till mig och spela in ett avsnitt av ”Från Sverige till Himlen”. Ja tänk er själva vilken total kraft jag hade sänt ut i mitt kraftfält!

Under några år så har jag, av olika anledningar, inte haft samma fokus och det har märkts på mycket i mitt dagliga liv.

Men i höstas bestämde jag mig igen, för att driva på och ha visioner för min karriär och för mitt liv. Jag säger bara: – Jösses, vilken kraft. Det har hänt oerhört mycket, jag har flera nya fina uppdrag, bland annat fick jag den stora äran att bli Näras Astroprofil! Jag står även inför en internationell release med mina e-kurser. Men framförallt så mår jag fantastiskt bra! Det känns som att varje dag är ett spännande äventyr!

Genom att jag använt mig av Universums mäktigaste lag på ett konkret och tydligt sätt så får jag dessutom svar att det gick bra. Jag gör övningar flera gånger per dag och jag missar dom inte!
För som Abraham säger ”ju mer specifik du är desto snabbare manifestation”
Men som Abraham säger ”it fells like magic – but it is normal”

 

Jag kommer åter igen starta upp mina utbildningar, både i Göteborg och även via webb, så vi kan co-create tillsammans, det är den bästa och största glädjen! We can do it!

Lev din drömkursen kommer att gå i Göteborg – länk till event här: https://www.facebook.com/events/370771576742051/

 

Lev din drömkursen kommer även att gå via distans (webbinare) – länk till eventet här: https://www.facebook.com/events/159305668068914/

Vill du att jag ska komma till din stad och föreläsa och om du har möjlighet att kunna bistå och vara behjälplig så kontakta mig via hemsidan www.helena-magdalena.com eller skriv till mig under inlägget här.

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This