Här och nu!

Vi är fantastiska medskapare till vår egen framtid! Vi lever i den fria viljans värld och genom att vi är medvetna om vad vi vill istället för allt vi inte vill så är vi medskapare till vår egen framtid.

Vi har en historia i livet, fylld med minnen, lärdomar, erfarenheter och livet. Ju mer vi kan vara tacksamma för det vi lärt oss igenom desto mer ökar vår medvetenhet.

Vi har också en framtid och genom att vi är medvetna om vad vi önskar, drömmer om, vart vi vill och föreställer oss det, desto mer hjälper vi till att vara kreativa medskapare till vår egen framtid!

Det enda ögonblick är trots allt just här och nu. Gårdagen har passerat och morgondagen har ännu inte skapats, så allt som existerar är just Här och Nu!
I nuet finns inga rädslor, rädslor uppstår när vi föreställer oss det som eventuellt kommer att ske. I nuet finns inga rädslor, det är vår osäkerhet som skapar rädslor.
Det vi har vårat fokus på är det som ökar i våra liv. Så om vi försöker ändra våra rädslor till tillit och acceptans så skapar vi en annan trygghet.
Vi vill gärna ha facit på det som ska ske, vi vill gärna veta och vi vill gärna ta kontroll på allt som ska ske. Om vi kan bli bättre på att förstå att vi är medvetna  skapare till vår egen framtid och att det är som att vi påverkar genom att vi kreativt visualiserar hur vi vill att det ska vara.
Genom att vi känslomässigt är i här och nu och skapar positiva förväntningar på hur vi vill att det ska vara så skapar vi direkt en ljusare framtid för oss.

Vi vet ändå ingenting om morgondagen så vi kan lika väl ta ut glädjen i förskott och glädjas dubbelt upp!

Ju mer vi kan leva i tacksamhet, acceptans, tillit och kärlek desto bättre kommer våra liv bli dag för dag!

 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This