Min fullmånetranfsormation sker i mitt tolfte hus, även förra årets förmörkelser skedde i mina 12:e och 6:e hus.

Jag reflekterar över vad denna transformation kommer bära med sig.
Det tolfte huset är Fiskarnas hus, huset för mitt innersta rum och för min andlighet, mina hemligheter, det jag har djupt inom mig och min själsliga värld.
Det är sällan jag yppar mitt innersta rum, ni som har träffat mig vet att jag är extrovert, men även mycket introvert. Jag har mycket distans och lever ganska isolerat. Dels har det med min högkänslighet att göra och dels för att jag vill vara mycket i kontakt med mitt själsliga jag. Inom mig bor en poet, en diktare, en låtskrivare och en sprudlande entreprenör. Så jag är en kvinna med starka kontraster. Mitt naturliga tillstånd är att söka ensamhet så ofta jag kan.
Jag älskar min andlighet, mitt högre medvetande och min ensamhet. Mitt kreativa skapande och min höga känslighet.

De senaste nio åren har jag gjort allt för att förverkliga mina drömmar och jag har lyckats gång på gång, vilket jag är oerhört tacksam för. Jag har under dessa nio åren även haft mina absolut mest tuffaste och utmanande år. När döden träder in och skuggorna lägger sig inom hela familjen så kanske det är just då som dom stora drömmarna verkligen blir viktiga?

Jag har märkt att jag det senaste halvåret har sammanställt allt mitt material som jag skapat de senaste nio åren. Jag har städat upp, rensat, sorterat och gjort mentala och känslomässiga bokslut. I år är mitt personliga år ett nio-år, det är dags för att avsluta en del av det som varit aktuellt de senaste nio åren. Mitt material kommer bli böcker och e-kurser och vissa material packar jag ömt ner i en vacker ask, tacksam för allt jag kanaliserat ner.

Jag känner att jag skapar på ett annat plan och att det är annat som ska komma in på min väg. Så jag sammanfattar och strukturerar och släpper taget. Vad jag ska göra 2019 har jag ännu inte en aning om, jag känner att jag står vid en korsväg och att det finns olika vägar att gå.

Min solförmörkelse i tolfte huset känns så helande och renande. Jag har just nu ett av mina älskade barnbarn hos mig en hel vecka. En så underbar tid att bara få vara med henne, sjunga, mysa, diska, laga mat och ta en liten paus ifrån min karriär i några dagar, medans två av mina döttrar roar sig i Las Vegas.
Detta år kommer jag att fylla 50 år, det ska jag inleda med att fira på en roof-top i mitt andra hem, älskade Aten. Alla mina döttrar är vuxna och den yngsta flyttar hemifrån i september, det är väldigt stora förändringsprocesser som pågår inom mig just nu.
Jag andas, skriver och låter det ske…

Det är oerhört sällan jag är personlig på min blogg, men i dag ville jag dela med mig till er mina underbara fina läsare! Jag är så tacksam för de fem år vi delat här på Tidningen Nära.

Ni är ljuset, ni är livet, ni är magiska, ni är fantastiska, ni är kärlek i sin renaste form. Tack för att ni finns!

Månen vandrar sin bana bland stjärnorna, varv efter varv runt Moder Jord,

Solen belyser och förmörkar, skönheten bär inga ord

Transformationer berör oss alla, som fjärilar bildas våra nya jag

Våra själar lever sina eviga liv, vi möter vår nya dag

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This