Fem snabba sätt att leva mer andligt medvetet!

 

Varje morgon när du vaknar tydliggör dina intentioner för dagen. Se för ditt inre hur dagen ska bli! Minns att du är en kreativ medskapare till din framtid, detta gör du genom att kreativt visualisera hur du vill att det ska vara.

 

Vid några tillfällen under dagen, blunda och ta några djupa andetag och håll kvar ditt fokus på dina intentioner. Andas långsamt och låt varje chakra fyllas av ren energi.

 

Utgå ifrån tacksamhet. Ha fokus på allt du älskar, uppskattar, drömmer om, längtar efter och vill uppleva. Var tacksam för allt fint som kommer i din väg.

 

Be och meditera regelbundet, gärna varje kväll innan du somnar. När vi ber talar vi till källan, Gud eller var vi väljer att kalla det. När vi mediterar så lyssnar vi till källan, Gud eller vad vi väljer att kalla det. Tacka för allt som skapas för dig. Be om hjälp och vägledning i det som är ditt högsta bästa. Minns att vi lever i den fria viljans värld och att vi därför behöver be änglar, guider, mästare och annat komma in och hjälpa oss.

 

Utgå ifrån att allt det du önskar kommer till dig i rätt tid. Lev som om allt är ett mirakel, varenda sekund.
Om vi lär oss att leva med dessa enkla vanor så kommer vårt liv bli mer och mer andligt. Vi

Kommer känna oss mer levande, nära och medvetna. När vi följt dessa råd i minst 21 dagar så kommer de bli en vana för oss.
Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This