I livet utan slut, där jag nu befinner mig, är all perfekt, helt och fulländat. Så många gånger vi läst dessa ord, vi som känner till Louise L Hays fantastiska bok Du kan hela ditt liv. Som en bibel för många jag känner kunde vi läsa om hur olika känslomässiga tillstånd skapade blockeringar i våra fysiska kroppar. Louise hjälpte oss att med affirmationer lösa upp dessa blockeringar.

Louise L Hay kommer för alltid att vara en av våra största andliga ledare, denna fantastiska kvinna. Tillsammans med sin goda vän Wayne W Dyer skapades Hay House, bokförlag som samlar många av världens andliga ledare på ett och samma förlag. De har gjort ett enastående arbete!

Louise L Hay var verkligen en oerhört ljus och kraftfull själ som spred kärlekens budskap på så många olika sätt. Om kärleken till oss själva och till våra fysiska kroppar. Om hur vi kunde förändra vår fysiska verklighet med hjälp av affirmationer. Som det står på baksidan på någon av hennes böcker: Gräver du i gårdagens sopor efter morgondagens mat? Så genomtänkt.
Många är vi som inspirerats av Louise L Hay under stora delar av våra liv.

Jag känner en enorm tacksamhet för det arbete Louise skapat och spridit till oss här på jorden och jag vill av hela min själ och hjärta tacka för att jag kunde hela mitt liv.

Vila i frid vackra ängel!

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This