Jag har varit på andlig festival på Sunshine Week på Gotland.

Jag har unnat mig föreläsningar, behandling och fått umgås med likasinnade i flera dagar! Så underbart!

Tänk så viktigt det kan vara att fylla på sig själv ibland. Framförallt vi som alltid arbetar med andra människor. För att orka hålla space och vara i flödet så är det av vikt att vi fyller på oss själva.
Jag kom till vackra Ekegården, på södra Gotland, häromdagen. En vacker solig dag körde jag av färjan och bilade neråt på ön.
Efter en timmes körande var jag framme på kursgården. En kursgård med många fina människor som är likasinnade med mig. Vi var alla samlade på gården för att få en vecka med andliga upplevelser.

Spontana möten och samtal uppstod på den härliga träverandan. Intressanta föreläsningar, meditationer och gemensamma aktiviteter hölls.
Min första kväll var Fredrik Swahn på plats och höll en work-shop som han kallar You´re the voice. Vi sjöng tillsammans och lyssnade på vackra texter. Det var en fin kväll som gav mig och andra många insikter.

Dagen efter var det en hel eftermiddag med Goal-mapping med Mikael Säflund som, tillsammans med Titti Nodieng, skrivit boken Livet med kvantfysiska glasögon.
Det var underbart att själv vara deltagare och arbeta med attraktionslagen på ett annat sätt. Jag blev så inspirerad och kände verkligen att nu vet jag vad jag vill! Underbar energi.
Kvällen efter fick jag dessutom en fantastisk behandling av Mikael Säflund – en transformation som nollställde hela mig, som rensar ut mitt mind-set och gör att jag raderar en mängd information på min hårddisk. Underbar känsla att få starta på nytt.
Däremellan har jag umgåtts med mina föräldrar som under tiden semestrar på Gotland. Vi besökte vackra historiska platser, fina stränder och fick möjlighet att umgås.
Jag har haft föreläsningar inom astrologi och medial utveckling, som jag älskar att arbeta med. Det känns alltid så fint att kunna dela med sig av den Universella visdom som finns omkring oss.
I går kväll gjordes det en grid på gården och vi vandrade i ljus och kärlek och gjorde elementarbete.
Så fint arbete på Ekegårdens Kursgård, jag känner mig pånyttfödd och fylld av ny energi.
Tänk så mycket det kan göra att vi unnar oss själva lite själslig och personlig utveckling.

Jag sitter nu på båten och är på väg tillbaks till fastlandet. Solen går snart ner i havet, färjan guppar fram över havet. Jag ska hem i några dagar sen är det dags att resa till Änglahus i Höör och hålla Mysterieskola, kanske ses vi där?

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.com

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This