Hej på er alla härliga bloggläsare, jag hoppas ni har det bra i fullmånens sken och i de vackra höstdagarnas solsken!

Jag har haft några väldigt händelserika veckor. Först var jag i underbara Grekland, högt uppe i Delfi, vid den gamla mysterieskolan, uppe i Aphaitempel och givetvis Akropolis. Med mig och Sofia, min fina vän som bor i Aten, var det en underbar grupp av människor. Det var många skratt, upplevelser och det skapades fina minnen. Jag kommer blogga mer om det under de kommande veckorna, för vi mötte återigen Konstantinos uppe i Delfi. Mannen som väntade på två ljusarbetare förra året när vi var på jakt efter en symbol uppe i Delfi. Denna gången blev det ytterligare ett väldigt spännande möte, som kommer ligga till grund när vi möter höstdagjämningen i Delfi nästa år och porten öppnas upp mot Sirius. Jag kommer skriva mer om det, som sagt.
Precis när jag kommit hem så gifte jag mig med min underbara tvillingsjäl Jörgen, min stora kärlek. Hasse Nyander, ett mycket duktigt medium här ifrån Göteborg höll en vacker vigselceremoni för oss om Universums synkronicitet och kärlek! Det var så vackert.
Veckan efter bröllopet så var det återigen dags för Näras underbara kryssning, att få segla iväg ut på havet med 1400 förväntansfulla, härliga människor är alltid lika spännande. Jag föreläste om astrologi, om attraktionslagen och jag höll meditation Aktivera ditt högre medvetande och slutligen höll jag en föreläsning om the Blue Ray Souls, The Indigosouls, The Chrystalsouls och The Diamondsouls. Jag väljer att kalla oss alla själar då vare sin indigo- eller kristall är några barn längre. Efter den föreläsningen var det flera som undrade i vilken av mina böcker det står nedskrivet och det finns ingen bok klar ännu, men det kommer vara i Lev i ljuset som jag hoppas jag hinner skriva klart under 2019. Under tiden så kommer jag blogga en del om dessa olika själsgrupper så det kommer snart inlägg om det.
Därefter reste jag till Rom, vilken häftig stad! Det var som ett nöjesfält fyllt av andliga upplevelser! Att gå in i Maria Magdalenas kyrka gjorde mig helt mållös. Tänk, så sent som 1969 blev Mara Magdalena slutligen helgonförklarad, bättre sent än aldrig, men när jag pratade om Maria Magdalena inne i Vatikanen så var det no, no! Det är väldigt intressant och jag kommer säkerligen dela med mig mer av mina upplevelser i Rom också här på bloggen.
Denna helg reser jag till Änglahus i Höör och håller kurs i Aktivera ditt supermedvetande – det blir en underbar helg om Atlantis, Lemurien och Avalon, Egypten, Aten och Rom och om själarna på jorden nu. Efter det kommer jag vara lite mer på hemmaplan och hinna med att skriva om allt spännande. Ni får gärna komma med kommentarer nedanför om det är något speciellt ni vill att jag ska blogga om.
Jag önskar er en underbar helg!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This