I dag har vi en kraftfull nymåne i Väduren. Det är en underbar kväll att sätta upp nya mål, fundera på vad du önskar skapa och sikta högt. Nymånen i Väduren är kraftfull, ge dina drömmar fokus och energi.  

Fokus och riktad energi är det som får oss att uppnå våra drömmar.  

Nu har vi haft Merkurius retrograd och Solen i vackra Fiskarna en period och det kan kännas som att det har varit ett steg framåt och två tillbaks. För att inte tala om Merkuriusretrogradens sätt att göra att allt krånglar med teknik och kommunikation. Under denna period har jag haft mycket problem med teknik, teknik som jag dessutom behöver i mitt yrke som författare och med Solen i drömska Neptunus så är det lätt att sitta och dagdrömma istället för att ta tag i tekniken. 

Nu har vi haft astrologiskt nyår och Solen och Månen möts i Väduren. Planeten Mars befinner sig i Tvillingarna, där trivs han bra, men det kan bli splittrad energi där. Så försök att vara strukturerade i ert sätt att uppnå era drömmar. 
Riktad energi skapar större effekt ut i Universum än att vi velar fram och tillbaks att vi ena dagen vill det ena och nästa dag har det bytts igen. Ju mer vi riktar vår energi på det vi verkligen vill och tar de första stegen däråt, desto snabbare skapar vi resultat.  

Fundera på vilka drömmar du har, vad har du för mål? Vad kan du göra, precis just nu för att börja? Vilket steg kan du ta? JUST DO IT! Vad det än handlar om, så gör det.  

Allt har en början, att ta första steget kan vara det som verkligen får dina drömmar att gå i uppfyllelse. Det du drömmer om det matchar din frekvens, använd den underbara känslan som uppstår när du tillåter dig att drömma om det som just du önskar! När du föreställer dig att det redan är som du önskar så sänder du ut de vibrationerna i Universum och synkroniciteten startar direkt! Håller du kvar vid dina drömmar så fortsätter de att attraheras av dig, men om du skiftar fokus så upphör effekten det är så lagen om attraktion fungerar. 
Du behöver inte veta hur saker och ting ska gå till, guidas och följ din intuition så kommer dina drömmar gå i uppfyllelse, en efter en! 
Så dröm stora drömmar och sätt höga mål. När det är fullmåne i Väduren i mitten av oktober så ska du se hur långt du har kommit på vägen!  

 Lycka till! 
Ljus och kärlek, 
Helena-Magdalena  

www.helena-magdalena.com  Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This