Jag verkligen älskar de orden, att tänka så när allt förändras omkring oss. När vi ser våra liv ur ett högre perspektiv så kan vi ofta uppleva att i de största förändringarna så sker så stark utveckling. Jag brukar se det som att Universum alltid har en plan, en plan för vår vilja, våra önskningar och vårt medskapande. När vi önskar att våra liv ska förändras så är det som att Universum tar våra liv och bryter upp allt det gamla, som pusselbitar som plötsligt lossnar, som att dessa pusselbitar slängs upp och det känns som kaos. Det är först när pusslet lägger sig på nytt, som i ett nytt mönster som vi verkligen kan få uppleva att allt faller på plats i en helt Gudomlig ordning.

 

Just nu så flyttar Uranus in i Oxens tecken för att stanna där till 2025. När Uranus som står för uppvaknande, förändring, kaos och förvirring, men också för klarhet, för frihet och lite rebellisk energi. Det rör om, det kan skapa kaos (framför allt för alla fasta tecken; Oxen, Lejonet, Skorpionen och Vattumannen), men även för andra tecken och framförallt för de som fyller år i början av sitt tecken.

I morgon har vi även fullmåne i Skytten som står för expansion, frihet, stora drömmar och visioner. Nu är det läge att se vilka förändringar som sker och vilka vi vill skapa. Utifrån det kan vi även bli mer på det klara med vad vi vill släppa taget om, vad som inte längre gynnar oss, vad vi är färdiga med. Rensa upp i livet, gör dig av med det som inte längre är på samma frekvens som du är.

Mitt i all denna känsla av förvirring och kanske även kaos så föds det vackra, det nya, det som är mer fritt. Ju mer följsamma vi kan vara i dessa förändringar desto smidigare blir det för oss. Om vi försöker hålla oss kvar i gamla sturkturer och trygghet så kan det bli en tuff match mot Uranus rebelliska sida!

Så orden det känns som kaos men allt är i Gudomlig ordning kan vara det mantra som gynnar oss bäst just nu!

 

Jag önskar er en underbar vecka!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This