Nu har vi inlett ett nytt år! Jag har mycket spännande i min almanacka och jag ser fram emot att resa runt i Sverige och utomlands och möta många härliga människor på mina olika kurser.

Jag kommer hålla sju kurser vardera på Änglahus i Höör och på Carinas Kristallhealing i Jönköping. Det är olika kurser inom medial utveckling, astrologi, healing, högkänslighet och givetvis attraktionslagen. Utöver det kommer jag hålla många olika föreläsningar på Änglahus och Kristallhealing. Givetvis kommer jag även hålla föreläsningar på andra platser i landet med.

I vår ger jag mig ut på en större turné igen. Denna gång kommer temat vara: Känslan kraft – om att leva med högkänslighet. Jag reser från Hudiksvall i norr till Malmö i Söder. Utöver det besöker jag våra grannländer Norge och Finland. Det ska bli en fin turné med en föreläsning om hur vi lättare kan leva med vår högkänslighet och förstå andra i vår omgivning.

Ännu ett år kommer jag och Sofia resa runt Grekland och hålla våra kurser. Först ut är det kurs 7-14 september för er som inte varit med tidigare. Då besöker vi som alltid Akropolis, Mysterieskolan i Eleusis och områdena runt Aten. Nytt för detta år är att vi besöker tempelstaden i vackra Korinth! Där kommer vi också åka upp till Ancient Korint till Tempel of Athena.

Därefter, mellan 21 – 28 september anordnar vi en rundresa i Grekland. Vi reser då till vackra Delphi och besöker grottan uppe i berget där oraklen satt från början. Vi reser sen vidare till magiska Meteora, se bild!  Vi stannar till på lite olika ställen för att se och uppleva och vi avslutar sedan med att vara ute på den vackra ön Agistri i några dagar för att smälta alla intryck och meditera och lära känna oss själva på ett djupare plan.

I mitten av oktober är det återigen dags för Näras andliga kryssning och jag är tacksam att jag ännu ett år får vara med och föreläsa ombord. Det är en underbar upplevelse att få möta många av er ute på Ålands hav. Jag hoppas vi ses där! Här kan du läsa mer: http://www.naraskryssning.se

Jag hoppas att jag kommer möta många av mina fina kunder under året också. Jag kommer vara på Regnbågen då jag är hemma i Göteborg och jag har också sittningar på Änglahus och på Kristallhealing. Utöver det försöker jag lägga upp tider för telefonkunder under resans gång.

Jag skriver mer under 2019, jag producerar nu flera nya e-kurser och skriver på nästa bok. Redan i januari går jag in i studio för att spela in fler meditationer, de kommer finnas med i mina e-kurser men några kommer också finnas på Spotify.

Vill du veta mer om vad jag har att erbjuda under 2019 så är du varmt välkommen att besöka min hemsida: www.helena-magdalena.com

Du kan även besöka www.anglahus.ccm och www.kristallhealing.com

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena och kärlek, Helena-Magdalena och kärlek,

Helena-MagdalenaVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This