Begränsningar finns bara om jag själv skapar dom

Jo så är det faktiskt.

Vill man leva med attraktionslagen och genom att lära sig hur den fungerar så är det en förutsättning att vi förstår det där med begränsningar.
När vi föds så är vår hjärna ren och fri. Vi lever som magiska barn, där vi förhoppningsvis tror att allt är möjligt! Givetvis så beror det på hur vår barndom ser ut, och jag har full respekt och förståelse för de som inte har vuxit upp i en lycklig barndom.

I alla fall, så hör vi vad vuxna omkring oss säger och därmed så hör vi även hur deras inre dialog ser ut. Därefter börjar vi skolan och vi lär oss verkligen hur vi ska tänka.

Det vi också lär oss är att livet har begränsningar på många olika sätt. Å ena sidan ska vi tro att vi kan bli det vi drömmer om och å andra sidan så ska vi ha realistiska förväntningar, det blir dubbla budskap.

Som om det inte vore nog så lär vi känna Jante med, ni vet Jante med sina lagar. Oj, oj vi får passa oss så vi inte tror att vi är något!!

Vi blir helt enkelt programmerade så lever vi med vår tro. Men vet du vad? Vår tro är bara tankar vi tänkt tillräckligt många gånger! Om vi väljer att tänka nya tankar tillräckligt många gånger så börjar vi tro på ett helt annat sätt. Vi kan se det som att hjärnan behöver omprogrammeras. Det är det som är mental träning! I idrottsvärlden har man sedan länge ägnat sig åt detta! Man ser framför sig hur man lyckas springa sitt lopp och komma först i mål. I livet är det på samma sätt med mental träning, man får se framför sig hur man lyckas och visualisera att det händer. Då händer det! Egentligen är det inte svårare än så, men vi vågar inte prova. Vi tror att vår tankevärld är vår verklighet och förhåller oss till det.

Så om du fick önska att ditt liv skulle se ut precis som du ville, hur skulle det se ut då?
Det är bara du som skapar dina begränsningar, tänk fritt, tänk stort!!

Möt dina tankegränser och utmana dom…låt tänk om jag inte kan, bli tänk att jag kan!

Ljus och kärlek,

Helena Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This