Lite överallt hör jag attraktionslagen nämnas i olika sammanhang. Det tycker jag är helt fantastiskt! När jag började arbeta med attraktionslagen för 25 år sen var det inte många som kände till attraktionslagen alls. En del var inne på Kreativ visualisering, tankens kraft och förstod att vi kan vara medskapare till vår egen framtid.
2006 när filmen The Secret kom så börjades attraktionslagen spridas på ett helt underbart sätt. Hack i häl såldes Esther & Jerry Hicks böcker bra här i Sverige. Wow! Nu börjar det skapa en medvetenhet, tänkte jag! Jo absolut, det har hänt till viss del. Ändå läser jag om attraktionslagen lite titt som tätt på ett sätt som får hela min själ och mitt högre medvetande att verkligen bekymra mig.
Jag hör: testa attraktionslagen, attraktionslagen funkar inte, attraktionslagen fungerar ibland men inte ibland, jag kan använda attraktionslagen till det, men inte till det med mera med mera. Själva uttrycken här säger att tyvärr budskapet om attraktionslagen används på helt fel sätt. Jag förstår att det skapar förvirring och att man börjar misströsta. För det är som att det ligger en underton i att attraktionslagen är något som fungerar ibland, för vissa, inte för andra, på vissa områden? Denna förvirring är inte bra!

Så jag ska försöka, åter igen, att förklara vad attraktionslagen är.
Attraktionslagen är en universell naturlag. Den fungerar alltid!! Oavsett om du känner till den, oavsett om du tror på den oavsett om du inte vet vad du ska tro.
Attraktionslagen är…. Attraktionslagen är lagen om attraktion, en av Universums naturlagar. Det finns ett antal: lagen om relativitet, lagen om orsak och verkan, lagen om manifestation, lagen om karma ja det finns många fler. Alla dessa lagar är Universella, de funkar lika tydligt som gravitationslagen, varje gång 100%, för oss alla, utan tvekan.
Allt i Universum vibrerar på olika frekvens, precis allt! Allt är vibrationer och frekvenser, precis som Tesla och Einstein påstod under sina liv. Allt vibrerar på olika sätt. Varenda cell i våra kroppar vibrerar (känslor) och ut ur huden på oss alla skapar vårt elektromagnetiska fält. Vissa kallar det aura och vissa kan även se olika färger, då olika frekvenser har olika färger, toner och andra resonanser.
Det som vibrerar på samma frekvens som du är automatiskt det du attraherar. I form av människor, händelser, erfarenheter, förväntningar. Det sker helt naturligt, varenda sekund. Det har skett sen den dag du föddes och det kommer att ske tills den dag du dör.

Se dig omkring i ditt liv, vilka människor finns där, vilka erfarenheter, vilka omständigheter? Det vittnar om vilken frekvens du befinner dig på, för det är det du attraherar.
Det vi kan göra är att, med tankens kraft, lära oss att förändra vår frekvens så att vi medvetet kan vibrera på den frekvens som motsvarar det vi vill attrahera.

Vi är födda i den fria viljans värld, vi är fria att tänka vad vi vill! Vi väljer!
Människor som förväntar sig överflöd attraherar överflöd och människor som förväntar sig brist attraherar brist. Precis just så. Det vi tänker på, det vi fokuserar på är också det vi skapar, oavbrutet!
Genom att välja att använda sig, strukturerat av mental träning kan vi förändra vår frekvens. Vi kan definitivt skapa allt vi drömmer om! Om vi förändrar vår inre mentala värld så förändras vår yttre verklighet. När vi förväntar oss något så lägger vi automatiskt vårt fokus på det, det vi lägger vårt fokus på är det som får vår energi. Dit vi riktar vår energi är det som vi attraherar genom synkronicitetskraften i Universum! Det är ett val och det valet kan vi alla välja.

Jag arbetar med attraktionslagen varenda dag i mitt arbete och utöver det lägger jag flera timmar om dagen i att fokuserar på det jag önskar skapa. Den mentala träningen, rutinerna, passionen, drivet är det som får oss att lyckas!
Jag har under mitt liv träffat så många människor som verkligen skapat den framgång och det välmående de önskar i sina liv. De har inte ens känt till attraktionslagen, de har bara följt sin passion och föreställt sig att det är möjligt och det har skapats för dom!
Precis så gjorde Napoleon Hill innan han skrev Tänk rätt bli framgångsrik, han studerade mycket framgångsrika människor i närmare 20 år och utifrån det satte han ihop 13 magiska formler för framgång. Det är attraktionslagen! Det du sänder ut är det du får tillbaks, i evighet! Så, om du säger att attraktionslagen inte fungerar, så varsågod, du får det du sänder ut!

Jag har använt mig av tankens kraft, focused intention, drivkraft, passion för att skapa det liv som många bara drömmer om. Jag har gjort det gång på gång inom olika delar av mitt lvi. Varenda dröm jag haft har jag skapat! Jag är inte bättre än någon annan, men jag förstod Universums lagar väldigt tidigt i mitt liv. Vilket jag är oändligt tacksam för! Kan jag – så kan du!!

Vill du lära dig att verkligen förstå lagen om attraktion så köp gärna mina böcker om attraktionslagen i Nära shop. https://www.dintidning.se/narashop

Du kan även välja att gå mina e-kurser där jag lär ut verktygen genom tankens kraft: https://app.coursio.com/store/helena-magdalena

Vill du ha personlig coachning i attraktionslagen så kan du boka framgångs coachning med mig: https://www.bokadirekt.se/places/helena-magdalena-ivekrans-23358

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This