Varje dag överöses vi av inspiration av olika slag, fler och fler bli det vi kallar influencers. Alla vill leva sin dröm, men långt ifrån alla lyckas. Vi kanske försöker lite här och lite där och av all den information som överöser oss så utvecklar vi en livsstil med extra allt, hela tiden. Jag läste i går att forskare har kommit fram till att vi håller fokus i 8 sekunder åt gången. Det är skrämmande vad informationssamhället, där vi ständigt är tillgängliga, för oss.

Vi kan alla manifestera och leva vårt drömliv. Vi kan alla lyckas, oavsett om det är små eller stora förändringar vi vill göra. Men det kräver mycket ifrån oss att skapa de vanor, rutiner och den självcoachning som gör att vi lyckas.

Om vi vill använda oss av tankens kraft och attraktionslagen så behöver vi vakna upp och bli medvetna om att vi behöver förändra vår mentala programmering, i grunden, i djupet så att vi når ner till vårt undermedvetna så vi skapar andra handlingar och vanor. När vi ändrar vårt sätt att se på vår verklighet så förändras vår verklighet. Man kan säga att vi lever i en illusion där vi ständigt hålls tillbaka av oro och rädsla, som vi matas med ständigt. Det kräver ansträngning, medvetenhet och mental träning. Attraktionslagen fungerar för oss alla, men det är ingen quickfix att förändra sitt liv. Tro mig, jag har, medvetet använt mig av lagen om attraktion i hela mitt vuxna liv. Jag har gjort mängder av misstag, men jag har också lyckats många gånger. Gång på gång har jag förändrat mitt liv.

För några år sen levde jag och min familj i en oerhört tuff livssituation, på alla plan. Allt var kaos. Jag bad om förändring och jag använde mig av ledordet: En sak i taget och det viktigaste först! Några år senare hade jag förändrat mitt liv, på alla plan, allt som var kvar var mina älskade döttrar. Jag förändrade allt omkring mig! Jag kände en enorm kraft och frihet! Det krävdes mycket mod och jäklar anamma, men jag skapade det liv jag alltid drömt om. Jag lever fortfarande mitt liv i frihet, jag arbetar med det jag älskar och jag är omgiven av likasinnade människor, som också vill leva sina liv i självförverkligande och glädje!

Efter denna period startade jag min första kurs om attraktionslagen, Lev din dröm. Jag skulle hålla den i 10 veckor, den höll på i fyra år!! Ingen ville sluta, alla ville fortsätta att leva i så höga frekvenser och känna hur deras liv förändrades på så många plan på ett oerhört positivt sätt. 2015 gav jag ut boken med samma namn och året efter kom efterföljaren Lev i din kraft. Båda böckerna gavs ut i samarbete med fina Tidningen Nära.

Därefter har jag haft kurser och föreläsningar emellanåt. Jag kontaktas ständigt av människor som känner sig misslyckade, då de får attraktionslagen att funka lite här och där, men inte på ett sånt sätt som gör att deras liv förändras. Utifrån detta har jag funderat och funderat, läst och lyssnat på mina två stora inspiratörer om attraktionslagen; mästaren Napoleon Hill, som skrev Tänk rätt bli framgångsrik för närmare 100 år sen och på hans elev, mycket duktiga Bob Proctor. Jag har även lyssnat på en annan av Napoleon Hills elever, Jerry Hicks, som tillsammans med sin fru, fantastiska Esther Hicks har föreläst och inspirerat människor i över 30 år. Bob Proctor, som är en av de största inspiratörerna inom business, är supertydliga! 3 % kommer att lyckas! 3 % kommer gå ut efter föreläsningen och förändra sina liv och skapa det liv de alltid drömt om! Jag tvekar inte en sekund på dom, men min kraft och mitt fokus det senaste halvåret har varit de andra 97%, de som vill lyckas men faktiskt inte gör det. Det där är som att det blivit en nöt för mig att knäcka för jag vill att vi alla ska lyckas!  Så, jag håller på att sätta ihop tre olika program så vi alla kan lyckas. Den första delen är för hela vårt liv, på alla plan, oavsett hur vi vill förändra våra liv. Den andra delen är Mind your business, för den som vill lyckas med sitt entreprenörskap och den tredje delen är att bli attraktionslagenmentor (enligt parollen förändra ditt liv först och skapa en djup, bred kunskap om din resa, sen kan du coacha andra.

De olika stegen kommer givetvis innehålla kvantfysik och de universella lagarna men också psykologi, sociologi, mindfulness, meditationer. Men framförallt kommer de hjälpa de som vill förändra sina liv att få en djupare förståelse, att få verktyg för att ändra sina vanor och beteenden, att hitta sitt livssyfte och skapa sin livsvision och ta action! Vi får inget utan att ge, attraktionslagen är inget mirakel som skapar dina drömmar. Varje dag är ett mirakel och du kan bli en mästare på att skapa de möjligheter du önskar, att göra val och leva väldigt medvetet om vart du är på väg, hur du vill att ditt liv ska se ut. Då kommer ditt liv förändras.

Vi är magnifika medskapare till vår egen framtid, vi kom inte hit för att sitta passiva och låta livet rulla på och hoppas på en lottovinst så vi kan leva det liv vi drömmer om. När vi tar sikte och siktar högt kommer Universum belöna oss med möjligheter och den frihet, harmoni, ekonomi och allt annat vi behöver. Det kräver mod att förändras, tryggheten är att allt är oförändrat.

Jag kommer hålla två kurser om attraktionslagen innan sommaren är slut, en på Arken Spa i Göteborg den 17-18/8 https://www.facebook.com/events/475606986593778/ och en på Änglahus i Höör 24-25/8 https://www.facebook.com/events/348798935685689/

Mina program kommer starta då de är klara, vill du inte missa dem så gilla min Fb-sida så missar du dom inte, följ denna länk: https://www.facebook.com/AttraktionslagenHelenaMagdalena/?ref=settings

Du kan börja skapa nya vanor redan i dag, varför vänta?
Börja med att lägg allt fokus på hur du vill att det ska vara, istället för att ständigt bekräfta hur det är.

Säg ja tack till allt du vill ha istället för nej tack till det du inte vill ha, för vi attraherar och manifesterar det vi har fokus på.
Skapa en vision om hur ditt liv ser ut om ett år, när allt du drömmer om har manifesterats för dig.

Fokusera på tacksamhet flera gånger varje dag, tänk på allt du har att vara tacksam för i ditt liv; att du lever, att din kropp fungerar, att du har tak över huvudet, att du delar din kärlek med någon, att du har människor som bryr sig om dig. Ja tänk på allt du har att vara tacksam för.

Digital detox minst 20 minuter varje dag, när du tar dig tid att lyssna på din egen inre röst! Den talar ständigt till dig, men hinner du med att lyssna? Ta en promenad, en dusch eller sitt och titta på vår vackra natur och var mindful (var här och nu) så börjar du skapa ett flöde, en kommunikation.

Jag önskar dig en underbar kväll!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This