Överflöd är en underbar förväntan!

Detta med överflöd kan jag nog skriva hur mycket som helst om. Överflöd är för många förknippat med pengar och pengar har många en spänd känsla till.
Låt mig förklara vad jag menar. Vi kan alla ta del av det överflöd som finns i Universum, på alla plan. Så att vi alltid har tillräckligt av det vi behöver på alla plan. Tillräckligt av kärlek, tillräckligt av vänner, tillräckligt av tid, tillräckligt av lycka, välstånd och hälsa. Jag kan fortsätta med hur mycket som helst med denna lilla lista. Att ha tillräckligt är oftast lättare att föreställa sig än att ha överflöd, så börja där.
Sen har vi det här med pengar. Jag träffar så många människor och har gjort det i många år. Jag träffar människor som lever i ett överflödstänk och de har alltid ett överflöd. Jag träffar även människor som har ett bristtänk och de har, tyvärr, brist på det de sänder ut. Lagen om attraktion är att vi attraherar precis det vi sänder ut.
Jag träffar även många som tycker att det är lite fult att ha pengar, att överskatta pengar, att vilja tjäna mer pengar. Varför? Det har jag funderat på mycket. Jag skulle också vilja skapa en skillnad på att ha mycket pengar, det är en sak, det är en annan sak att leva i överflöd, i självförverkligande, att förverkliga sina drömmar.
Jag lärde mig när jag var liten att det fanns brist. För att det är så vi väljer att se på verkligheten. Men verkligheten är inte så, verkligheten är att vi lever i totalt överflöd.

Det finns människor som har mycket pengar som inte gör dem lyckliga, rikedom är något annat än att leva i överflöd. Överflöd är en känsla av välbefinnande på alla plan i livet, när du gör det du älskar och du attraherar pengar för att pengar följer glädje! Då blir du en riktig pengamagnet för du attraherar att du ständigt lever i överflöd!

Pengar är en energi och den dras till människor som, på ett självklart sätt förväntar sig dom. De som inte tar in brist i sitt medvetna tänkande. Pengaenergin dras inte till de som sänder ut brist på pengar. Vi får ju det vi förväntar oss. Om vi dessutom har en negativ koppling till pengar så är det verkligen dags att titta över sina mentala programmeringar!
Jag lärde mig när jag var 25 år att jag aldrig skulle arbeta för pengar, jag lärde mig att jag skulle arbeta med det jag älskar, med det som utvecklar mig och det som verkligen får min själ att sjunga. För pengar dras till den energin och jag har alltid haft lätt att manifestera det jag förväntar mig – men jag behöver påminna mig om det – nästan varje dag!
Ju mer vi kan göra det vi älskar och leva våra liv fullt ut desto mer kommer vi att attrahera det överflöd som vi alla längtar efter!
Men om du har en negativ koppling till pengar och till människor som har pengar så behöver du ändra ditt medvetande, annars kommer du ständigt hålla pengar ifrån dig.
Vissa tror att pengar är negativt, elakt, ont, en synd och allt möjligt. Pengar är bara energi! Det kan vara en erfarenhet av att människor som har pengar är elaka, onda, egoistiska men det är inte pengaenergierna det där är människor som lever i sitt ego! Oavsett om de har pengar eller inte så handlar det om människorna, inte om pengarna.
Egentligen så är det först när du klara av att säga: Jag älskar pengar och pengar älskar mig som pengar verkligen ständigt kommer att fylla ditt konto!
Detta skriver jag med inspiration av Bob Proctor, som är en underbar föreläsare och man kan lyssna på hans skivor på Spotify.

För mig har det alltid varit en naturlighet att kunna attrahera pengar, men sen märktes jag att det förändrades. Jag fick börja titta på vad det berodde på. Jo, att jag har tagit in ett bristtänk. Då får jag verkligen sätta fart och vända denna energin igen. Det första jag fick börja titta på var när jag hade förändrats och varför. Jag hittade svaret och det kom genom avundsjuka. När jag släppte in känslan av att jag inte var värd att leva i överflöd som det förändrades en del för mig. Nu gör jag återigen mina övningar varje dag, jag läser Tänk rätt bli framgångsrik och känner att jag sakta men säkert återvänder in i min sanna känsla av överflöd och genom att jag har fokuserat och gått igenom mina egna mönster så har jag gjort väldigt stora förändringar den senaste tiden. Du kan göra det med! Vi kan alla öppna upp vårt medvetande och leva i överflöd, i sann glädje och älska det vi gör! Det är till för alla, inte bara för ett litet fåtal, så som det faktiskt ser ut i dag. 97% av världens pengar ägs av 4% av människorna. Så det är upp till oss, var och en blir pengamagneter och att vi lär känna känslan av överflöd!
Inspiratörer: Napoleon Hill, Bob Proctor

Om detta blogginlägg på något sätt fick dig att känna något, motstånd, irritation eller annat så säger det att du inte är på samma frekvens som denna energi! Då kan jag varmt rekommendera dig att bli medveten om det och förändra din frekvens till den kommer på samma frekvens som min text. Det kan du göra genom att gå in i tacksamhet för allt du är och allt du har. Därefter kan du börja leka leken att du har precis alla dom pengar du behöver, vad skulle du göra då? Hur skulle ditt liv ser ut? Skapa din drömvärld och du är verkligen på riktigt god väg! Lycka till!

Vi är alla så värda att leva i överflöd!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This