Att ge uppåt har jag skrivit om tidigare men jag gör det igen för det kan vara så kraftfullt att få släppa taget!

I vårt land är vi i huvudsak atteister, vi tror på vetenskap, om det inte är vetenskapligt bevisat så finns det inte. Lite så är det, visst jag är med intresserad av vetenskap och vetenskap är egentligen så att vi gör en tes om något vi tror på och så testar vi. Om vi får samma resultat tillräckligt många gånger så har vi lyckats klura ut ännu en universell hemlighet. Så det handlar om vad forskare lägger sitt intresse på. Det finns mycket som är outforskat och fram tills det finns vetenskapliga bevis på det så tror vi inte på det. Jag hårddrar det lite grann, men det är oftast så det ser ut. Men tänk vad härligt det är att det finns så många universella hemligheter som vi fortfarande inte lyckats klura ut och bevisa.
Tankens kraft är bevisad gång på gång genom Placeboeffekten, kraften i det vi tänker är enorm. Så om vi då förutsätter att det finns en kraft större än oss själva och känner tillit så öppnar vi upp för mirakel, så tänker jag.

Om vi ska använda oss av attraktionslagen så förutsätter det att vi har en tro på en makt större än oss själva. Vi ska attrahera, dra till oss, skapa och inte vara där ute och fixa allt själva. Men vi har vuxit upp i ett samhälle som är prestationsinriktat, vi är vana vid att prestera och ordna saker och ting själva. Vi är kompetenta, välutbildade och duktiga och tur är väl det, men attraktionslagen handlar om att vi sänder ut hur vi vill att det ska vara och genom det skapar det lv vi drömmer om.
Så, när vi står där och känner att vi kämpat för länge och vi känner att vi försöker lösa allt själva, då ska vi ge uppåt och be om vägledning. Inte ge upp utan ge uppåt, be om hjälp, be om vägledning.
När vi gör det så träder denna kraft in och visar vägen och hjälper till att lösa det vi vill ha hjälp med.

Vid vissa tillfällen så har jag använt mig av detta, när jag känt att min egen kraft varit på upphällningen och jag inte vetat vad jag ska ta för nästa steg. Då har jag gett uppåt och bett om hjälp och vägledning. Då händer det någon, jag slutar kämpa och öppnar upp för möjligheter istället. Varje gång så kommer hjälpen, klart och tydligt så får jag ofta nästa idé eller budskap och jag vet vilken väg jag ska gå.

Det känns så skönt att känna tillit då och veta att hjälp alltid finns att få. Be så ska du få.
Prova själv. Om det är något du försöker skapa och prestera och du känner att du inte når det du önskar, prova att ge uppåt. Be om hjälp och var lyhörd så kommer det att komma till dig vad som är ditt nästa steg.

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This