Bloggare!

Under nästan sex år har jag bloggat för Tidningen Nära. Jag älskar att sitta och skriva inlägg och dela med er, mina fina läsare. Jag började på Nära för 6 år sen, tänk så fort tiden gått!
Några månader efter jag börjat blogga på Nära så var jag på en stor nätverksresa i Kroatien, det var 100 kvinnor från Sverige som möttes i nätverket Qoola Qvinnor.
En av kvällarna kom det fram en jättegullig och trevlig tjej till mig. Hon presenterade sig, Helena Biehl. Vi fick direkt fin kontakt. Vi pratade om hennes dröm att bli bloggare, då hon följt min blogg på Nära. Vi pratade astrologi, då det visade sig att vi båda är astrologer. Självklart pratade vi även om attraktionslagen då det var mitt ämne att föreläsa om på resan i Kroatien. Vi fann varandra och med så många gemensamma nämnare så var det underbart att sitta där tillsammans i solnedgången och prata om drömmar och mål!

Strax efter vi kom hem till Sverige så hörde Helena av sig och berättade om den underbara nyheten att hon precis blivit bloggare på Amelia! Så glad jag blev för hennes skull!

Under åren har vi hållit kontakten, vi har följt varandras bloggar, liv och utveckling och jag är så tacksam att vi har varandra. För det är med Helena jag verkligen kan känna att vi har så liknande intressen och liknande arbete.

För några veckor sen träffades vi på ett mysigt fik på Östermalm i Stockholm. Vi pratade på som vi alltid gör och det var en underbar stund. Då berättade Helena för mig att hon har gjort en digital kurs som heter Blogg Boss Masterclass – hur du lyckas som bloggare!  Den är så oerhört välgjord och bra. Med så mycket bra tips på hur man gör när man bloggar. Den verkligen inspirerar och jag är så tacksam att hon skrivit den! Jag som ändå bloggat i många år och är etablerad bloggare känner att jag verkligen lär mig och blir inspirerad!
Blogg Boss Masterclass – hur du lyckas som bloggare ligger bara ute till försäljning en kort tid så passa på nu om du är intresserad. Här är länk till Helenas underbara kurs https://gumroad.com/l/TBhS?fbclid=IwAR1WEi1gL-dUkGyqZGpGoGflyuGo-NI18W-3eT8fYjXYUtkZl17MN066CF0

Att ha en längtan efter att skriva är allt som behövs!

Ljus och kärlek,
Helena-MagdalenaVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This