Aten, eller Atena, som den vackra staden heter har verkligen kommit att bli en del av mitt liv.

Första gången jag reste dit var 2008. Min fina vän Sofia, som kommer från Sverige, reste dit 1994 för att vara au-pair och hon kom att träffa kärleken där och sedan, i stort sett, stannat kvar. Vi lyckades hålla kontakt i alla år. Under 2008 genomgick jag en stor förändring inom mig och jag längtade efter Sofia och jag fick till mig att jag skulle resa till Aten för att hitta mig själv. Jag bokade en resa och landade i april i staden som skulle komma att förändra mitt liv.
Vi såg stora delar av vackra Aten och vi åkte leksakståg upp till Akropolis, vi skrattade och pratade. Jag reste hem en vecka senare och förändrade mitt liv på väldigt kort tid. Jag hittade kraften och glädjen i mitt liv under den veckan och plötsligt blev jag väldigt klar över hur jag inte vill ha mitt liv. Så jag förändrade allt och hittade lyckan igen!

2015 skulle jag ha medial kurs en lördag och på morgonen kom det ett reklammail om resor, jag öppnade det och tänkte: Jag borde resa till Aten. Jag åker direkt efter den tanken iväg och håller kurs i medialt arbete. Jag hade då en underbar medhjälpare, änglamedium Helén Hultén, som numera finns med oss alla på andra sidan. Vi startar kursen och håller på med övningar, plötsligt säger Helén att hon ser en stor man, en mästare i ljusblått, som står bredvid mig. Han förmedlar att han är så tacksam att jag ska komma till Aten. Hon säger att han kallar sig Alexios och att han är en man av Gud. (Långt senare lyckades jag hitta denna man, Allessios, the Man of God, men det får bli ett annat inlägg).

Jag åker hem, ringer Sofia och bokar en biljett till Aten samma dag och är så tacksam för min ständiga vägledning av högre dimensioner som jag ständigt får. Jag och min yngsta dotter, Jessica, reser dit några veckor senare. Sofia och hennes barn tar med oss till många underbara platser och tempel.

En dag sitter jag och Sofia på terrassen och jag får till mig att vi ska starta utbildningar på plats i Aten. För att fler och fler ska aktiveras i de höga energierna i Aten. Jag fick till mig att jag skulle hålla resor till Aten för personlig utveckling. Att jag ska arbeta med de som kommer ner för att uppdatera dessa människors 12 chakran, jag har fått till mig nya program och aktiveringsbehandlingar genom energierna över Aten.

Vi kom med tiden att hålla aktiveringar / initieringar i Plutoniums grotta på den antika Mysterieskolan i Eleusis. Det är fantastiska meditationer vi har fått uppleva på den platsen!

Numer räcker det att jag tänker på Aten för att denna energi ska fylla mig och höja min frekvens och jag längtar ständigt efter att få resa ner till underbara Sofia och magiska Aten.

Aten är en av världens äldsta städer, ca 7000 år gammal. Hela Aten genomsyras av Gudarna och Gudinnorna ur den grekiska mytologin. Den grekiska mytologin har gett planeterna sitt namn och för mig som även är astrolog, känns Aten verkligen som mitt naturliga andra hem. Akropolis ruvar mäktigt över Aten, ögonen dras dit ständigt. Hela området vibrerar på oerhört höga frekvenser, kanske är det därför inga fåglar flyger över Akropolis? När jag kom hem från Aten attraherades jag väldigt starkt av böcker med energi och visdom från Pleijaderna, det kom i min väg, ständigt. Just i Aten ligger Pleijadernas gata, granne med Sofia.

Det är nu fjärde året som vi anordnar kurser i Aten med omnejd. Vi har haft ett femtiotal personer med oss vid de olika Templen, i den antika Mysterieskolan, vi har varit uppe i Delfi flera gånger och vi brukar även vara ute på den vackra ön Aegina, utanför Aten.

Vi har även, vid flera tillfällen, med blotta ögat fått se de blå strålarna (The Blue Rays) som jag fått till mig att jag ska använda mig av för helande och läkande. Det har hänt så mycket magiskt sen vi började resa i Aten så jag får skriva en bok om dessa resor längre fram.

Nu anordnar vi resa i september igen. Vi kommer, som alltid besöka Akropolis och kärnan i det antika Aten. Vi kommer aktiveras/initieras på Mysterieskolan i Elusina. Vi kommer resa till Korinth, till den antika tempelplatsen, där Korintierbreven skrevs för flera tusen år sen. Vi kommer resa till Delphi, där vi haft mycket speciella möten och upplevelser. Vi kommer meditera på stränderna och i havet och uppgradera oss själva. Jag kommer skriva fler blogginlägg om Aten, då det ligger mig så varmt om hjärtat och det har kommit att förändra mitt liv, gång på gång att resa dit.

Här är länk till vår kurs: https://www.facebook.com/events/432619893741943/

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This