Attraktionslagen – så här fungerar det!

Allt i detta oändliga Universum vi lever i, vibrerar på olika frekvens, allt är i ständig rörelse och expansion. Ifrån vår minsta cell till varenda galax sammanbinds vi alla i ett gigantiskt elektromagnetiskt fält.

Detta fält är en intelligens som innehåller ljus, ljus är information. Vi kan, genom att vi utvecklar vår mottaglighet kommunicera via och med detta fält. Det har gjorts vetenskaplig forskning på t ex telepati och fjärrskådning som egentligen innebär att vi sänder och tar emot information.

Våra celler vibrerar utifrån den känsla vi befinner oss i, varenda cell kommunicerar med varandra via kroppens signalsubstanser. Vår vibration utdunstar via huden, kroppens största organ, och där möts och integreras vår vibration med fältet omkring oss. Det är så vi alla är i Onesess, vi är alla sammanflätade i en magisk väv i ett oändligt Universum.
Fältet omkring oss fångar upp information om det vi sänder ut, via synkronicitetskraften (Carl Ljung), så startar processer i Universum för att det vi sänder ut ska komma i vår väg.
Därför är heligheten med attraktionslagen, att vi föreställer oss det vi vill skapa, som att vi redan är eller har det. När vi sänder ut känslan av tacksamhet för det vi är eller har (även om vi inte är eller har det) så är det det som skapas för oss. Det handlar om att vara väldigt kreativ i sin visualisering och att använda fantasin som verktyg.
Vi behöver ständigt påminna oss om det vi sänder ut, som att det redan är en del av vår verklighet då attraherar vi det vi sänder ut.

 

Jag har använt mig av attraktionslagen i över 25 år för att förverkliga mina drömmar. Mitt liv handlar inte om tur eller att jag är bättre än någon annan. Utan jag har fattat beslut och gjort aktiva val och fått se hur synkronicit har skapats gång på gång för att det jag önskar ska manifesteras. Jag har inte en enda gång kunnat föreställa mig hur det skulle gå till, inte en enda gång! Så jag har förstått för längesen att det inte är någon idé att tänka på hur det ska gå till. Lev i tillit!

Här är några tips för dig för att verkligen få attraktionslagen att fungera!

Börja med att föreställa dig att du har alla förutsättningar för att skapa det liv du drömmer om! Du är regissören och ska skriva manus. Föreställ dig att det inte finns några begränsningar. Du kan börja med att skriva ner allt du drömmer om.

 

1 Skriv en livsvision om hur du vill att ditt liv ska se ut. Föreställ dig att du är på besök i framtiden och att du beskriver hur ditt liv ser ut, som att det redan har manifesterats för dig.

 

2 Bestäm dig att det är så du vill att ditt liv ska vara. Här är det viktigt att vi lever våra liv utifrån val och inte chansningar. Om vi sitter och hoppas på att det kanske blir som vi önskar utan att på allvar förvänta oss det så är det lätt att det förblir en dröm! Så bestäm dig så starkt så att Universums matrix reagerar och startar synkronicitet.

 

3 Använd din kreativa visualiseringsförmåga för att förstärka din vision, varje dag. Tänk att det är känslan du känner som är själva bränslet för din vision.

 

4 Prata och tänk som att det redan är så. Tänk att varje gång du säger: Jag vill, jag tänker, jag ska, jag önskar med mera är skapande. Tänk att det är som att trycka på en annan våning i hissen, om du ändrar din inre dialog så kommer din verklighet att förändras successivt.

 

5 Förbered dig mentalt på den förändring som kommer så du inte tvekar när det är dags. Min erfarenhet är att när vi använder oss av attraktionslagen för att skapa vår verklighet så kan det dröja lite, men när det väl händer så händer det snabbt. Slå till, säg ja tack. För tvekar eller tvivlar du så tappar du energi i processen.

 

6 Kom ihåg att vara tacksam, att se ditt liv som ett spännande äventyr. Försök hålla dig på en hög frekvens och se fram emot ditt kommande liv såsom du kan längta efter en semesterresa. Föreställ dig och njut!

 

Ett bra tips är att ladda ner Brian Maynes Goalmapping och använda hans verktyg för att ytterligare förstärka din vision. Följ länk här: https://goalmapping.com

 

Jag önskar er det allra bästa 2019!!

 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This