Gästinlägg på Helena-Magdalenas blogg!

I fem hela år har jag bloggat för underbara Tidningen Nära och jag har skrivit så många blogginlägg! En så underbar kanal att möta er läsare på. Jag avser att fortsätta länge, länge än! Under vintern har jag blivit tillfrågad att gästblogga i andra kanaler, vilket jag tycker är väldigt kul. Därför vill jag även ge möjlighet till er att få läsa gästinlägg här på min blogg. Jag träffar många intressanta människor i livet och några kommer göra spännande inlägg här på min blogg på Nära.
Först ut är det Anne von Porat – grundaren till Veckomagasinet.com

Anne är en kvinna som använt sig medvetet av attraktionslagen för att skapa sitt underbara liv! Detta är vår största gemensamma nämnare och jag Anne kommer dela med sig till er hon använt sig av attraktionslagen för att lyckas!

Anne är i grunden ackrediterad frilansjournalist och driver Veckomagasinet.com. Vidare bloggar Anne om Kungafamiljen. Hon får möjlighet att följa Kungahuset på ett nära plan och också lyfta fram hur duktiga och flitiga de är.
Bloggande och attraktionslagen har verkligen förändrat livet för Anne. När hon började blogga 2006 blev hon på bara några månader Uppsalas mäktigaste mediaprofil.
Även tv har varit något som Anne fått erfarenhet av genom Outsiders och Hoppas det smakar. Anne von Porat har kallats för Hertiginnan av Uppsala och även drivit radiokanalen Hertiginnan.

Numer driver Anne von Porat flera olika bolag och har verkligen lyckats skapa framgång i sitt liv med hjälp av attraktionslagen och bloggande!

Jag kom i kontakt med Anne von Porat genom hennes sida på Facebook som heter just Veckomagasinet, vi har följts åt i några år i sociala medier och hörts av ibland. Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att Anne von Porat blogga på min blogg emellanåt. Anne von Porat driver även bloggportalen Delacay där hon ger möjlighet för andra att börja blogga.

Vill du läsa mer om Anne von Porat ,så följ gärna hennes lifestyleblogg om attraktionslagen och kungahuset! Du kan läsa mer här: www.veckomagasinet.com

Så vi inväntar med glädje det första blogginlägget från Anne von Porat.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This