Det är stilla morgon i Göteborg, raketerna har tystnat och regnet faller stilla. En ny dag har precis börjat och ett nytt år har trätt in, välkommen 2018!

2018 är ett år med ett mästartal 11, om man adderar 2+0+1+8=11. Våra dubbla tal är mästartal 11, 22, 33, 44 och så vidare. Talet 11 är förmodligen den mest omtalade.

Talet 11 består av 1 dubbelt upp. 2017 var ett 1-år som stod för nystart, kreativitet, handlingskraft och harmonierade med Solen (elementet eld)

Ett 11-år är dubbelt upp av detta att vilja starta på nytt, vara kreativ, komma framåt, det handlar om ditt sätt att föra fram dig själv i världen. Men det är två 1:or så det blir även en 2:a och 2:an harmonierar med Månen (element vatten) som handlar om partnerskap, introvert energi, att vara stödjande och att inte visa allt för andra.

Det handlar hela tiden om att balansera denna energi.

Ett år med ett mästartal innebär att vi alla behöver lära oss att bemästra elementen, energin och frekvenserna presenterat av mästaren 11. Detta kan innebära att vi kommer möta en del utmaningar som vi har i läxa att bemästra. Vi behöver balansera vårt sätt att vara utåtriktade, tänka på oss själva och köra på framåt med att vara i känsla, tänka på oss som en i gruppen och använda vår introverta energi så vi blir dubbelbottnade och inte bara rusar på för egen del. Detta kommer kännas som en konflikt då Solen driver framåt och Månen driver inåt. Detta året gäller verkligen parollen ”låt känslan vara med”.

Talet 11 är kopplat till Chiron ”the wounded healer”. Chiron bidrar med att vi alla healas på ett inre plan, i djupet av oss själva. Så vi kan komma att få stor förståelse, självkännedom och läkning under detta år.

Under detta året kommer det inte fungerar så bra att bara försöka göra sig själv synlig i olika sammanhang, det går inte att ta den lätta vägen utan ansvaret ligger i att connecta med vårt djupare jag och agera ödmjukt för att kunna ta oss framåt. Genom djup känslighet, Universellt ansvar och ödmjukhet kommer vi framåt. Det är nu vi behöver vara i kontakt med vårt högre medvetande och använda vår kraftfullhet på ett högre plan för att lyckas.

2018 är ett år för andlig upplysning då talet 11 vibrerar på en mycket hög frekvens och bär med sig möjligheten till utveckling, expansion och klarsynthet

Men minns att dubbel 1:an är dubbel, 1:an står för egot, kreativitet, självständighet, innovation och självsäkerhet, precis det som 2017 handlat om. Vi har alla transformerats under 2017 och hittat mer av det som är vi, var och en. Den energin kan vi nu, men då den kommer dubbelt upp så bildar den även en 2:a då handlar det helt och hållet om kärlek, relationer till andra, partnerskap, tålamod och att vara stöttande. Efter Solens år kommer vi nu uppleva att Månens år kommer dra ner på tempot, rejält och det går inte längre att bara rusa fram på egen hand. Dessa energier kommer ställas mot varandra gång på gång tills vi hittat vårt eget mästarskap i att balansera dessa olika vibrationer.

Så om man sammanfattar detta året så om vi ser vårt eget ansvar och vi lär oss att agera I samarbete med harmoni, balans och ömsesidig respekt. Mästare är samma sak som lärare.
Om vi även ser på planeterna som är mäktiga i år så har vi Saturnus vår mäktiga karmaplanet, den stränga fadern, läraren som lär oss att ta ansvar och bygga upp våra liv, våra relationer och allt omkring oss med struktur, rutiner, tydlighet och att vi tar ansvar så går detta hand i hand.  Vi kommer även ha Uranus aktiv framåt maj då han byter tecken, han står alltid för plötsliga förändringar och kaos, så vi kan ta med oss att när allt känns som kaos så behöver vi möta upp oss själva, vårt ansvar, vara i kontakt med vårt högre medvetande och ödmjukhet, sträcka ut våra händer och få ordning på våra liv i samarbete med andra.
Vi kommer alla ha kraften, styrkan, tålamodet och möjlighet till växande i år om vi är villiga att ta ansvar i varje situation.

Jag önskar dig det allra bästa av år då du har alla möjligheter att bli en mästare i din egen verklighet!

Jag kommer även blogga om våra egna personliga år i nästa inlägg, så du får se vilken siffra/planet du själv står inför 2018.

Ljus och kärlek,
Helena-MagdalenaVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This