1999 kristallbarnen!

 

Har du en -99:a hemma? Då har du ett av de sista barnen på -90 talet. Hela den generationen är speciell. De föddes under en dekad med mycket hög och andlig energi. De präglades av Uranus/Neptunus konjunktionen som skedde 1993. Det var en tid för ett stort uppvaknande. Det var på -90-talet som nyandligheten exploderade och det visade sig på många sätt.
De första åren på 90-talet hade kvar energin av 80-talet och den energin var Indigo. 80-talets barn kom för att visa vilka system som inte längre skulle vara gällande.
Därefter kom 90-talsbarnen. Ju senare på 90-talet desto högre kristallenergi.
Kristallenergin är hög och ljus och våra ungdomar som präglas av den energin är som änglar. De lever i väldigt fina värderingar, de flesta är högkänsliga, de är svävande i sin energi. De är definitivt alldeles för känsliga för det liv som levs på jorden just nu. Många av dessa ungdomar har ångest och oro. De känner av allt som är fel här på jorden. De värnar om djur och människors rättigheter. Det är den energi de bär som skapade vegetarian och veganenergin. De platsbantar och eftersträvar att leva minimalistiskt. Många skaffar barn tidigt för de värnar om familjen och kärleken.

De sista barnen som föddes på 90-talet har det vackra änglatalet 999 i sitt födelsetal. 9+9+9=27 = 9 igen. Denna årskull fyller 18 i år. De blir myndiga och många känner sig förvirrade i denna värld. Många är mycket mediala, de ser och upplever det som inte kan förklaras. De vibrerar på en mycket hög frekvens, de vill leva i ljuset, i klar och hög information. De har kommit till jorden för att rädda världen. Det är en generation som vi kommer att skapa förändring. De behöver stöttas i sina uppdrag, så de fortsätter se världen så som de vill att den ska se ut. Inte så som den ser ut just nu.

Dessa ungdomar med sina höga energier är även uppväxta i internetvärlden. De har ett helt annat sätt att kommunicera och mötas än vad vi har.
Som jag ser det så är 1999-talets barn en stor grupp med ljusarbetare som kom ner och avslutade ett helt decennium. Genom sin höga rena, klara energi får vi lära oss hur världen ska komma att se ut. Lyssna på dom, se dom växa, se dom inta sina positioner i världen.

Efter dessa barn kom 2000-talets barn. 2 vibrerar till Månen, de lever utifrån hjärtat och är känsligare men på ett annat sätt. Jag får skriva mer om dom en annan gång.

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This