Helena-Magdalena Ivekrans

 

Så skapar du ditt allra bästa liv utifrån attraktionslagen

Annons

Annons

Att leva i överflöd!

Att leva i överflöd!

Överflöd är en underbar förväntan! Detta med överflöd kan jag nog skriva hur mycket som helst om. Överflöd är för många förknippat med pengar och pengar har många en spänd känsla till. Låt mig förklara vad jag menar. Vi kan alla ta del av det överflöd som finns i...

läs mer
Våra fina högkänsliga ungdomar!

Våra fina högkänsliga ungdomar!

Varje vecka möter jag dessa fina ungdomar och föräldrar till dessa. fina 90-tals och 00-tals barn och ungdomar. Många är högkänsliga, väldigt högkänsliga. Vissa har mycket av det vi kallar kristallsbarnsenergi och andra har mer av det vi kallar indigo-energi. Jag har...

läs mer
The feminine power is on the rise…  

The feminine power is on the rise…  

Den senaste tiden märker vi av, på allt fler plan att kvinnor ställer sig sida vid sida, vi märker det i olika engagemang. #metoo kampanjen blossade upp från ingenstans, därefter #120db som vi nu kan följa och mer av liknande slag kommer vi få se. Som astrolog kan jag...

läs mer
Attraktionslagen i olika sammanhang!

Attraktionslagen i olika sammanhang!

Attraktionslagen har blivit ett begrepp, framförallt sedan filmen The Secret kom 2006. Attraktionslagen är inget nytt, det är en Universell lag, den verkar ständigt i ditt liv, varenda sekund. Gång på gång hör jag hur attraktionslagen används på ett sätt som är...

läs mer
Fullmånereflektioner…

Fullmånereflektioner…

Min fullmånetranfsormation sker i mitt tolfte hus, även förra årets förmörkelser skedde i mina 12:e och 6:e hus. Jag reflekterar över vad denna transformation kommer bära med sig. Det tolfte huset är Fiskarnas hus, huset för mitt innersta rum och för min andlighet,...

läs mer
Tecken från Universum!

Tecken från Universum!

Jag arbetar medialt varje dag, i stort sett sju dagar i veckan. Jag får ofta frågan om jag mediterar regelbundet för att hålla mig i kontakt med Universum. Då jag lever ett väldigt aktivt liv så har jag fått hitta rutiner för att kunna vara i kontakt och att lyssna...

läs mer
Så blir ditt 2018!

Så blir ditt 2018!

Så blir ditt 2018! Jag har delat ett blogginlägg tidigare om 2018 års energier, ni hittar det här på bloggen. Där skriver jag om 2018 som ett mästarår – 2+0+1+8 = 11, som harmonierar med Chiron.  2018 är även ett år som harmonierar med talet 2, vilket harmonierar med...

läs mer
God Jul alla fina läsare!

God Jul alla fina läsare!

Jag vill passa på att önska er alla en God Jul! Jag önskar er alla en vacker helg med nära och kära. Låt ljusen brinna, titta in i lågorna och bara var. Lägg bort all stress en stund och bara andas. Det är så lätt att vi stressar oss igenom timmarna när man kanske har...

läs mer
Mina förutsägelser för året som varit!

Mina förutsägelser för året som varit!

Jag mötte en av mina vänner häromdagen, hon kommer också ibland på mina event. Bland annat var hon på mitt event för ett år sen om Förutsägelser inför 2017. Hon hade nyligen pratat med en annan av våra vänner som också var med på min kväll om förutsägelser. De båda...

läs mer
1999 Kristallbarnen

1999 Kristallbarnen

1999 kristallbarnen!   Har du en -99:a hemma? Då har du ett av de sista barnen på -90 talet. Hela den generationen är speciell. De föddes under en dekad med mycket hög och andlig energi. De präglades av Uranus/Neptunus konjunktionen som skedde 1993. Det var en tid för...

läs mer
Att ge uppåt

Att ge uppåt

I vårt land är vi i huvudsak atteister, vi tror på vetenskap, om det inte är vetenskapligt bevisat så finns det inte. Lite så är det, visst jag är med intresserad av vetenskap och vetenskap är egentligen så att vi gör en tes om något vi tror på och så testar vi. Om vi...

läs mer
Har du mött ett kristallbarn?

Har du mött ett kristallbarn?

Har du mött en ungdom eller ett barn med stora, klara ögon som tycks blicka mot evigheten när ni samtalar? Som pratar som en vis gammal man eller dam. En själ som är som en älva, som ett väsen? Med en filosofisk läggning och som funderar på de stora frågorna om livet...

läs mer
Har du mött ett indigobarn?

Har du mött ett indigobarn?

Har du mött ett Indigobarn? Eller barn och barn de är vuxna nu många av indigobarnen. Många av dessa själar föddes på -70 och -80-talet. De är högkänsliga och de är kraftfulla och de vill ha allt nu! De kan verkligen inte förstå varför det ska finnas regler och...

läs mer

Helena-Magdalena Ivekrans

Helena-Magdalena Ivekrans

Helena-Magdalena jobbar som sierska/medium och skriver i sin blogg om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.

Annons

advertisement advertisement

Pin It on Pinterest