Helena-Magdalena Ivekrans

 

Så skapar du ditt allra bästa liv utifrån attraktionslagen

Annons

Annons

Tecken från Universum!

Tecken från Universum!

Detta har jag skrivit om många gånger förut här på min Nära-blogg. Jag älskar att se synkroniciteten och se hur Universum ständigt talar till oss. Men det är upp till oss att vara i kontakt med vårt eget högre medvetna, vår inre källa av allt skapande och att vara i...

läs mer
I mystikens fotspår i Grekland

I mystikens fotspår i Grekland

Det känns nästans som en Gudomlig tillfällighet att exakt på dagen, 10 år efter att jag för första gången reste till min fina vän Sofia i Aten för att hitta mig själv, så föreläser jag för första gången om allt det magiska som hänt sedan den dagen jag för första...

läs mer
En helt magisk dag i Västindien!

En helt magisk dag i Västindien!

Under veckan som vi kryssat runt i Västindien har vi stannat till på tre olika öar; Puerto Rico, St Maarten och St Kitts. Den mest magiska underbar av öarna för min del var St Maarten. Att komma av fartyget och vandra längs piren in mot hamnen, omgiven av hög...

läs mer
Midnatt på balkongen i Florida!

Midnatt på balkongen i Florida!

Midnatt på balkongen i Florida! Det är så ljummet och mörkt, solen gick ner för några timmar sen. Jag har bruset från havet, bilarna, alla fläktar på hotellen och flygplanen som ständigt lyfter och landar i Miami och Fort Lauderdale. Det är kväll men inte så sent,...

läs mer
Att leva i överflöd!

Att leva i överflöd!

Överflöd är en underbar förväntan! Detta med överflöd kan jag nog skriva hur mycket som helst om. Överflöd är för många förknippat med pengar och pengar har många en spänd känsla till. Låt mig förklara vad jag menar. Vi kan alla ta del av det överflöd som finns i...

läs mer
Våra fina högkänsliga ungdomar!

Våra fina högkänsliga ungdomar!

Varje vecka möter jag dessa fina ungdomar och föräldrar till dessa. fina 90-tals och 00-tals barn och ungdomar. Många är högkänsliga, väldigt högkänsliga. Vissa har mycket av det vi kallar kristallsbarnsenergi och andra har mer av det vi kallar indigo-energi. Jag har...

läs mer
The feminine power is on the rise…  

The feminine power is on the rise…  

Den senaste tiden märker vi av, på allt fler plan att kvinnor ställer sig sida vid sida, vi märker det i olika engagemang. #metoo kampanjen blossade upp från ingenstans, därefter #120db som vi nu kan följa och mer av liknande slag kommer vi få se. Som astrolog kan jag...

läs mer
Attraktionslagen i olika sammanhang!

Attraktionslagen i olika sammanhang!

Attraktionslagen har blivit ett begrepp, framförallt sedan filmen The Secret kom 2006. Attraktionslagen är inget nytt, det är en Universell lag, den verkar ständigt i ditt liv, varenda sekund. Gång på gång hör jag hur attraktionslagen används på ett sätt som är...

läs mer
Fullmånereflektioner…

Fullmånereflektioner…

Min fullmånetranfsormation sker i mitt tolfte hus, även förra årets förmörkelser skedde i mina 12:e och 6:e hus. Jag reflekterar över vad denna transformation kommer bära med sig. Det tolfte huset är Fiskarnas hus, huset för mitt innersta rum och för min andlighet,...

läs mer
Tecken från Universum!

Tecken från Universum!

Jag arbetar medialt varje dag, i stort sett sju dagar i veckan. Jag får ofta frågan om jag mediterar regelbundet för att hålla mig i kontakt med Universum. Då jag lever ett väldigt aktivt liv så har jag fått hitta rutiner för att kunna vara i kontakt och att lyssna...

läs mer
Så blir ditt 2018!

Så blir ditt 2018!

Så blir ditt 2018! Jag har delat ett blogginlägg tidigare om 2018 års energier, ni hittar det här på bloggen. Där skriver jag om 2018 som ett mästarår – 2+0+1+8 = 11, som harmonierar med Chiron.  2018 är även ett år som harmonierar med talet 2, vilket harmonierar med...

läs mer

Pin It on Pinterest