Ikväll söndag 26 mars kl. 21.00-21.30 är du välkommen vara med i en gemensam meditation för att läka Moder jord och stärka den kärleksfulla energin på planeten.

I dag är dag 11 av 100 på meditationsutmaningen. Jag har mediterat en stund här hemma på morgonen, och i kväll blir det meditation igen.

“Vittljusmeditation” i kväll kl. 21.00

I kväll kl. 21.00-21.30 ska jag delta i “Vittljusmeditation” för att läka Moder jord och stärka den kärleksfulla energin på planeten. Det är Elinor Lilja, som deltar i meditationsutmaningen, som tagit initiativ till den här meditationen. Vi har fått kontakt på Instagram genom hashtaggen #meditationsutmaningen och när jag såg hennes inlägg blev jag så glad. Vilket fantastiskt initiativ! Jag tror verkligen att det är kraftfullt när vi människor går samman på detta vis.

Meditera för Moder jord

Jag kommer att sitta hemma med släckta lampor och ett ljus tänt i min buddhafigur i fönstret, och med rogivande musik i mina hörlurar. Jag kommer att “be” för kärlek och fred på jorden under den här halvtimmen. Du mediterar på det sätt som känns bäst för dig. : )
Har du Instagram så kan du använda taggarna #vittljusmeditation och #meditationsutmaningen.

Så här skriver Elinor Lilja, (@ljusarbetaren på Instagram):

“Nu är det dags för en vitt ljus meditation för att läka vår kära moderjord. Vi mediterar tillsammans under utsatt tid för att stärka energin. Som Jon Henrik sjunger i sin nya låt så är det dags att gå samman, för tiden är nu. Så var med under denna meditation och sprid ljuset ut i världen som de ljusarbetare vi är <3.”

Tack för detta initiativ, Elinor!

Ljus och värme,

Charlotte

www.spirautveckling.se
www.facebook.com/spirautveckling
www.instagram.com/spirautveckling.se

PS. Om du är ny läsare och undrar vad detta handlar om kan du läsa om meditationsutmaningen här. Och om du också gör en meditationsutmaning och vill vara med med namn på bloggen, klickar du här. Har du inte börjat ännu är det inte för sent – du börjar när det passar dig!

>>Nästa inlägg “Dag 13 av 100 – tack hörlurar!”
<<Föregående inlägg “Tack för att du följer med!”Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This