Dag 37 av 100 på meditationsutmaningen. Det är en sådan fin känsla att meditera samtidigt som andra, tycker jag. Snart ges två möjligheter som jag hoppas att du vill vara med på.  

Du – en stjärna på himlen

Nu på söndag den 23 april kl. 19-19.20 har Elinor Lilja, på Instagram Ljusarbetaren, tagit initiativ till en kärleks- och ljusmeditation, och onsdagen den 10 maj kl. 20-20.30 är det fullmånemeditation med Tidningen Nära. Skriv upp dessa datum i din kalender så hoppas jag att vi ses då, “i etern”!

Du sitter hemma och mediterar på ett sätt som passar dig. Jag brukar släcka ner 5-10 minuter innan, tända några ljus och lyssna till rofylld musik. Jag sitter med kärlek och tacksamhet i mitt hjärta, och ber för vår värld och det som känns rätt just då. När vi tänder vårt inre ljus genom att “koppla inåt” och “koppla upp oss” tror jag att det blir det som en stjärnhimmel där ute i “etern” av positiv kraft.

Fin kvällsmeditation

Insight Timer Sarah BlondinTill sist: ett meditationstips från gratisappen Insight Timer som jag tycker så mycket om. Varje kväll den senaste veckan har jag varvat ner under täcket till Sarah Blondins trygga och kärleksfulla röst. Den här meditationen är så fin när man ska sova. Jag rekommenderar den verkligen.

Önskar er alla en fin helg!

Charlotte

www.spirautveckling.se
www.facebook.com/spirautveckling
www.instagram.com/spirautveckling.se

PS. Om du är ny läsare och undrar vad detta handlar om kan du läsa om meditationsutmaningen här. Och om du också gör en meditationsutmaning och vill vara med med namn på bloggen, klickar du här. Har du inte börjat ännu är det inte för sent – du börjar när det passar dig! Hör gärna av dig här eller på Instagram under hashtaggen #meditationsutmaningen.

PS2. Foto på stjärnhimlen är taget av NASA.

>>Nästa inlägg “Dag 46 av 100 – Vackra Valborg”
<<Föregående inlägg “Dag 36 av 100 – att älska sig själv”Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This